Politica de confidentialitate

  1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal - orice informație referitoare la o persoana fizică identificată sau identificabilă, cum ar fi numele, adresa, detaliile băncii, date de localizare, identificatori online etc.

Considerăm că este important să vă informăm despre modul în care vom folosi datele dumneavoastră personale pe care le împărtășiți cu noi.

  2.Ce tipuri de date personale colectăm?

Datele personale colectate despre dumneavoastră se referă la nume si prenume, e-mail, număr de telefon, prin senctiune Contact.

  3. În ce scop colectăm datele personale?

În principal, scopul colectării și prelucrării datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastră pe site-ul nostru este acela de a ne ajuta să ne îmbunătățim serviciile și să vă furnizăm produsele/serviciile solicitate sau la eventualele reclamatii.

CENTRAL SERVICE INSTAL nu va vinde, comercializa sau închiria informațiile dumneavoastră personale. Datele dumneavoastră nu vor fi transmise unei terțe părți, cu excepția situației în care CENTRAL SERVICE INSTAL este obligat din punct de vedere legal să facă acest lucru.

Pentru mai multe detalii a se accesa Politica cookies 

   4.Care sunt drepturile dumneavoastră în legătură cu prelucrarea datelor?

În conformitate cu legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi:

- dreptul de acces la datele prelucrate;

- dreptul de a rectifica datele inexacte sau completarea acestor date;

- dreptul de portabilitate;

- dreptul de solicita ștergerea datelor cu caracter personal;

- dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor;

- dreptul de a vă opune prelucrării datelor;

- dreptul de a vă retrage oricând consimțământul dat;

În vederea exercitării drepturilor dumneavoastră puteți sa ne transmiteți solicitările dumneavoastră prin e-mail, la următoarea adresă: 

Înainte de vă furniza/corecta/șterge etc. datele, vă vom solicita o dovadă a identității și informații suficiente despre interacțiunea dumneavoastră cu noi, astfel încât să putem găsi toate datele relevante în legătură cu dumneavoastră. 

  5.Reținerea și ștergerea datelor

Datele dumnevoastra furnizate catre noi prin sectiunea Contact, se vor pastra pe o perioada de 30 zile, sau sunt pastrate in conformitate cu legine in vigoare.

  6.Transferul datelor personale în cadrul grupului

Datele dumneavoastră personale pot fi transferate în cadrul grupului Romstal. Aceste informații sunt transmise/stocate și procesate în România în scopul îmbunătățirii serviciilor noastre, respectiv pentru a vă putea furniza produsele solicitate. 

  7.Cum securizăm datele dumneavoastră

CENTRAL SERVICE INSTAL, ia în serios siguranța datelor, astfel că folosim tehnologii și proceduri adecvate pentru protejarea informațiilor personale. Politicile și procedurile noastre sunt revizuite periodic și actualizate în conformitate cu cele mai noi standarde internaționale în materia protecției datelor cu caracter personal. Cu titlu de exemplu:

- deținem politici și proceduri privind protecția datelor cu caracter personal;

- avem măsuri ce protejează împotriva pierderii accidentale și a accesului/utilizării/distrugerii/dezvăluirii a datelor cu caracter personal;

- efectuăm evaluări de impact asupra confidențialității în conformitate cu GDPR;

- efectuăm audituri și punem în aplicare măsuri pentru siguranța protecției datelor;

- instruim angajații cu privire la protecția datelor cu caracter personal;

- toți angajații și colaboratorii noștri au încheiate cu noi contracte de confidențialitate.

 

expand_less